Salon Boselie

In het centrum van Schijndel vindt u in een sfeervol onderkomen Salon Boselie. Geleid door Rian Boselie vd Sangen heeft Salon Boselie zich gespecialiseerd in definitieve ontharing met het IPL-systeem van Plasmalite.

 

 

 

 

 

Tijdens de Beauty-Trade in Utrecht van 2001 kwam Rian in contact met IPL-ontharing en was onder de indruk van de mogelijkheden. Na gedegen productvergelijking en marktonderzoek werd in 2002 gekozen voor Plasmalite. Dit bleek een goede keus te zijn.

Rian is gediplomeerd schoonheidsspecialiste (STIVAS) en heeft gespecialiseerde opleidingen gevolgd bij “IMKO” te Rotterdam. Daarnaast volgt ze diverse bijscholingen om helemaal “up to date” te blijven op het gebied van IPL-behandelingen.

 

 

 

Rian is aangesloten bij de ANBOS en is geregistreerd bij de zorgverzekeraars i.v.m. de vergoedingen die u bij IPL-behandelingen kunt krijgen. (voornamelijk voor het gezicht ).

Na een uitgebreide verbouwing in 2004 is Salon Boselie uitgegroeid tot een salon, waar u in een gezellige omgeving en met een persoonlijkebegeleiding uw behandelingen kunt ondergaan.

Persoonsgerichte aandacht en benadering staat bij Salon Boselie hoog in het vaandel in deze soms hectische en zakelijke tijden.