Reactie Klanten

"De eerste stap in een salon zetten viel toch niet mee voor me, als man zijnde. Tijdens het intakegesprek tegen de overbeharing op mijn rug werd er echter niet vreemd tegen me aangekeken, en de duidelijke en vriendelijke uitleg van Rian deed me toch besluiten de stap te zetten. De behandeling van een rug duurt toch een poosje, maar een goed gesprek en een kopje koffie deden de tijd vlug voorbij gaan. De behandeling op zich vond ik goed te hebben, en ik ben erg tevreden over het resultaat. Alles is nog niet weg, maar van overbeharing heb ik geen last meer, ik vind het goed zo. Ik hoef me voor de vakantie ten minste niet meer te harsen.(erg pijnlijk). Bedankt Rian voor de duidelijke uitleg en het goede resultaat."

P.v.T. uit Oss.

"Na een aantal jaren van overwegen om een IPL-ontharing te doen, heb ik Rian opgebeld. Het was wel een hele drempel. We maakten een afspraak voor een intake gesprek. Tijdens het gesprek werd ik gerustgesteld en had alle vertrouwen in Rian en we maakten een afspraak voor de eerste behandeling. Ik vond het wel hartstikke eng om de behandeling te starten maar na een aantal malen was het resultaat verbluffend. Ondanks het feit dat de behandelingen niet altijd pijnloos zijn, is het een geweldig besluit geweest. Achteraf gezien had ik het al jaren eerder moeten doen! Ik kan iedereen die zo, n behandeling overweegt, aanraden, om het te doen!"

N.v.A. uit Boxtel.

"Salon Boselie geeft je een persoonlijk en professioneel advies. Wat de Plasmalite behandeling betreft word er eerlijke informatie gegeven. Men geeft aan dat de behandeling niet geheel pijloos is zoals vaak wordt beweerd. Ik heb de behandelingen ervaren als goed te doen maar zeker niet pijnloos. Verder werd er bij de intake ook duidelijk verteld dat je van te voren niet goed kunt zeggen hoeveel behandelingen er nodig zijn. Ook hier werden de zaken niet beter voor gesteld dan dat ze zijn. Ik heb ervaren dat je bij Salon Boselie goed voorbereid aan de behandelingen begint. En ik kan oprecht zeggen dat het resultaat er wezen mag."

P.D. uit St-Oedenrode.

"Ik zwem graag met mijn kinderen, de voorbereidingen vond ik altijd een heel gedoe. Dat eeuwige ontharen werd een vervelende en pijnlijke aangelegenheid. Spontaan gaan zwemmen was niet meer mogelijk, het werd tijd voor een oplossing. Na enig wikken en wegen maakte ik een afspraak bij Salon Boselie. In het begin een beetje onwennig maar na een prettige ontvangst en goede informatie voelde ik me snel op mijn gemak. Na een aantal behandelingen welke pijnloos en snel werden uitgevoerd werd het resultaat steeds zichtbaarder. Na de vijfde behandeling was ik zeer tevreden met het resultaat. Dat eeuwige badpak (met een lage insnede) wordt binnenkort vervangen door een nieuw badpak, of wordt het toch een bikini."

M. A. uit Schijndel.

In verband met de privacy hebben we alleen de initialen weergegeven.